banner488

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu
banner496
Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, ilçelerde düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 4 kişiyi gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, Haziran ayında gerçekleştirilen ve 3 kişinin tutuklandığı uyuşturucu operasyonunun ardından Söke, Kuşadası ve Didim ilçelerinde incelemesini sürdüren jandarma ekipleri, Faysal Ç. (29), Şahin A. (43), Recep U. (27) ve Neslihan B. (21) isimli 4 kişi gözaltına aldı. Şahısların kaldığı evde yapılan aramada, 1 adet uyuşturucu madde içmek için kullanılan düzenek, 13 adet tarihi değeri olan obje ile 1 adet tablet ele geçirildi. Gözaltına alınan şahısların sağlık kontrollerinde, uyuşturucu madde kullandıkları belirlendi. İncelemede Faysal Ç'nin, Neslihan B'yi evde zorla alıkoyarak tecavüz etmek suretiyle kişiyi özgürlüğünden yoksun bırakmak ve cinsel istismar suçu işlediği de tespit edildi.

Jandarmada ifadeleri alınan şahıslardan Neslihan B, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakılırken, diğer 3 şahıs adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu Madde İle İlgili 19 Kişi Hakkında İşlem Yapıldı

Öte yandan dosya kapsamında icra edilen faaliyetlerde ise bugüne kadar, 205,07 gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde, 1,29 gram kubar esrar, 79 adet extacy hap, 6 kök kenevir bitkisi, 1 adet uyuşturucu madde hassas terazi, 1 adet çalıntı tablet, 33 adet tarihi eser sikke ve obje, 5 adet uyuşturucu madde içmek için kullanılan düzenek ele geçirildiği kaydedilirken, 19 kişi hakkında ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 13:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472