banner488

İntihara Zorlanan Kadın, Eşini Bıçakladı

İntihara Zorlanan Kadın, Eşini Bıçakladı
banner496
Çine’de Soğancılar Mahallesi’nde dün saat: 21.30 sıralarında meydana gelen olayda Fadime A. (31) kocası İhsan A. (34) tarafından şiddete gördüğü ve intihara zorlandığını iddia etti.

Edinilen bilgiye göre; kocasından şiddet gördüğü iddia edilen öğretmen Fadime A. (31), öğretmen olan kocası İhsan A. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fadime A.'nın üzerindeki elbiseleri yırtarak çıkardığı iddia edilen İhsan A, Fadime A.'yı evden kovdu. Bir süre kapının önünde beklettiği eşini tekrar içeri alan İhsan A. iddiaya göre, "Bizim evliliğimizin biteceği yok. Bu ilaçları iç, öl senden kurtulayım" diyerek bir kutu hap içirdi. Zorla bir kutu hap içirdiği karısını, "Gözümün önünde öleceksin” diyen İhsan A. ölüp ölmediğini kontrol ettiği. Fadime A.'nın, mutfağa gittiğini fark eden İhsan A. eşini darp etmeye başladı.  Fadime A. mutfakta eline geçirdiği bıçağı, eşine sapladı. İhsan A. göğsünden yaralandı. Yaralanan kocasını otomobille Çine Devlet Hastanesi'ne götürdü. İhsan A. tedavi altına alınırken, kocası tarafından intihara zorlanan Fadime A.'nın da midesi yıkandı.

Hayati tehlikesi devam eden İhsan A. Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde olduğu ve bir gece gözaltına alınan Fadime A.'nın da Aydın Devlet Hastanesi'ne tedavi altına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2017, 00:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472