banner488

Gökyaka’da eniştesini öldüren zanlı tutuklandı

Gökyaka’da bir kişi öldürülmüştü, namus meselesi çıktı

Gökyaka’da eniştesini öldüren zanlı tutuklandı
banner496

Çine’nin Gökyaka Mahallesi'nde cenaze evinde taziye çıkışında meydana gelen kavgada 1 kişi ölmüş, 2 kişi ise yaralanmıştı. Karısı ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği eniştesini vuran zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Çine’nin Gökyaka Mahallesi'ndeki bir cenaze evinden taziye çıkışında yaşandı. Taşkın Gültekin’in karısı ile uzun bir süredir ilişki yaşadığını iddia ettiği eniştesi Ferdi Topuz’la taziye sonrasında sokakta tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taşkın Gültekin'in babası Adil Gültekin ve Ferdi Topuz'un kardeşi Veli Topuz kavgaya müdahale ederek ayırmak istedi. Bu esnada Taşkın Gültekin, belindeki silahı çıkartıp Ferdi Topuz'a ateş etti. Ferdi Topuz olay yerinde hayatını kaybederken, baba Adil Gültekin ve kardeş Veli Topuz da silahtan çıkan kurşunlarla vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak ambulansla Çine Devlet Hastanesine kaldırdı. Ferdi Topuz'un cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Veli Topuz’un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay sonrası Jandarma tarafından gözaltına alınan ve işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Taşkın Gültekin çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Aydın E Tipi cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2020, 16:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472