banner488

Çine’de Uyuşturucu Operasyonu

Çine’de Uyuşturucu Operasyonu
banner269
Aydın İl Jandarma Komutanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Çine, Efeler, Söke, Bozdoğan, Nazilli ve Kuyucak’ta orman ve hazine arazilerinde düzenlediği yasa dışı kenevir ekim operasyonunda 662 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.

Aydın İl ve İlçe Jandarma Komutanlığınca “uyuşturucu madde eylem planı” çerçevesinde yapılan çalışmalar kapsamında bazı şahısların ormanlık ve hazine arazilerine yasadışı kenevir ekimi yaptıkları, yetiştirdikleri ve bu kenevir bitkilerinden kubar esrar maddesi elde ederek satacakları yönünde bilgiler elde edildi. Belirlenen adreslerde asayiş, istihbarat, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele timleri ile narkotik köpek unsurlarınca yapılan aramalarda Çine’nin Kavşit Mahallesi’nde 28 kök, Efeler’in Kozaklı ve Kuyucular Mahallerinde 97 kök, Söke’nin Sarıkemer ve Yamaç Mahallelerinde 247 kök, Bozdoğan’ın Pınarlı Mahallesi’nde 35 kök Nazilli’nin Aksu Mahallesi’nde 210 kök, Kuyucak’ın Musakolu Mahallesi’nde 43 kök olmak üzere toplam 662 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Yasadışı ekim yaptığı ileri sürülen V.T., S.D., ve S.A. isimli 3 şüpheli ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Ele geçirilen 662 kök kenevir bitkisi yakılmak suretiyle imha edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472