banner488

Çine’de sokak köpeği çocuğa saldırdı

Çine’de sokak köpeği çocuğa saldırdı
banner496

Parkta oyun oynayan 9 yaşındaki Tuğrul, köpeğin saldırısına uğradı. Küçük çocuğun başında ve yüzünde yaralar oluştu.

Olay, Çine'deki Havuzlu Sosyal Tesislerin yanındaki çocuk parkında saat 00:30 sıralarında meydana geldi. 9 yaşındaki Tuğrul Özmen’e başıboş köpekler saldırdı. Sokak köpekleri oyun parkında oyun oynayan Özmen’e saldırarak kafasından ve yüzünden ısırdı. Tuğrul Özmen ilk olarak Çine Devlet Hastanesi'ne ardından Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Tuğrul Özmen’in ailesi başıboş köpeklerin cadde ve sokaklarda sürüler halinde gezmeye başladığını belirterek, soruna kesin çözüm bulunmasını istedi.

Sürüler halinde dolanıyorlar!

Mahallelerde, cadde ve sokaklarda topluca gezen, başıboş dolaşan sokak köpekleri vatandaşları korkulu rüyası haline geldi. Sürüler halinde gezen köpekler vatandaşları bazen metrelerce kovalıyor. Bisiklet, motosiklet ve arabaların arkasından koştukları için trafiği tehlikeye düşürüyor. Sokak köpekleri genelde belediye tarafından toplanarak hayvan barınağına konuyor ya da kısırlık aşısı yapılarak tekrar sokaklara salınıyor. Vatandaşlar sokak köpekleriyle ilgili olarak yetkililerin tedbir almasını istiyorlar.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2021, 16:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 3 yıl Önce

Bıktık artık bu başıboş köpeklerden. Hepsi toplatılmalı

Luca
Luca - 3 yıl Önce

Sokakları köpeğe boğan mama dilencisi derneklerin eseri. Her medeni ülkede olduğu gibi köpeksiz sokaklar isityoruz.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472