banner480

Çine’de Organize Suç Örgütü Operasyonunda 3 Tutuklu

Çine’de Organize Suç Örgütü Operasyonunda 3 Tutuklu
banner269
Çine merkez ve mahallelerinde gerçekleştirilen organize suç örgütü operasyonunda, 3 kişi tutuklandı, 3 kişi adli kontrol şartıyla ve 1 kişi serbest bırakıldı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Çine Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Çine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde organize suç örgütüne yönelik operasyon sabah erken saatlerde eş zamanlı 8 adrese operasyon düzenlendi. Haklarında gözaltı kararı olduğu öğrenilen 8 kişiden 7’si gözaltına alınırken, diğer kişinin ise başka suçtan ceza evinde olduğu anlaşıldı. Gözaltına alınan 7 şüpheli gece saatlerinde Çine Adliyesi’nde Savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi Çine Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Yaklaşık 5 saat süren duruşmanın ardından M.A., D.A. ve M.U.,suç örgütü kurma ve yönetme, nitelikli yağma ve tefecilik suçlarından tutuklanarak Çine A-3 Tipi Kapalı Cezaevi gönderildi.

Ayrıca operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli, Mustafa Murat Tan, Hasan Baldan, Çetin Aksin adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Osman Balcı serbest bırakıldı.







Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2017, 06:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472