banner488

Çine’de Evli Çift, Adamı Darp Etti

Çine’de Evli Çift, Adamı Darp Etti
banner269

Çine’de evli kadın, kocası ile birlikte, kendisine bir yıldan bu yana cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiği adamı kaçırıp darp etti.

Olay Çine Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.Ç isimli evli kadın kendisine bir yıldan bu yana cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiği B.K’ya kocası K.Ç ile birlikte tuzak kurdu. S.Ç kendisini taciz ettiğini iddia ettiği B.K’yı arayıp, buluşmak istediğini söyledi. Cumhuriyet Mahallesi Orman Mezarlığı’na giderek burada bekleyen B.K’yı S.Ç isimli kadın kocası K.Ç ile birlikte darp etti. Daha sonra yanlarına çağırdıkları arkadaşları H.G.’nin aracına zorla bindirerek kaçırdı. Vücuduna aldığı bıçak darbesi ile yaralanan B.K., Yeni Mahalle Kır Kahvesi mevkiinde aracın kırmızı ışıkta durmasını fırsat bilerek araçtan atlayarak kurtulmayı başardı. B.K., kendi imkanları hastaneye gidince olay ortaya çıktı. B.K’nın şikayetçi olmasının ardından S.Ç. isimli kadın, kocası K.Ç ve arkadaşları H.G polis tarafından göz altına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan üç şahıstan, S.Ç ve H.G savcılık tarafından serbest bırakılırken, Kazım Çoban tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Araçla kaçırılan ve bıçak darbeleri ile yaralanan B.K.’nın Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472