banner480

Çine’de ‘Duman-1’ Operasyonu Başarıyla Tamamlandı

Çine’de ‘Duman-1’ Operasyonu Başarıyla Tamamlandı
banner269
Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 81 ilde eşzamanlı olarak başlatılan ‘Huzur Türkiye Duman-1’ operasyonu kapsamında ilçedeki tütün ve tütün mamulleri ile kaçak sigara satılan işyerlerine yönelik olarak baskın düzenledi.

4 iş yerinde yapılan aramalarda tütün ve tütün doldurulmuş sarılı sigara ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, Ülke genelinde aynı anda başlayan operasyonun Çine ayağı ise İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün asayiş, terör, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ve trafik şube müdürlüklerinde görev yapan yaklaşık 10 polisin katılımı ile gerçekleştirildi.

Sivil ve resmi araçlarla ile dağılan ekipler, Çine’de önceden tespit edilen işyerleri baskın düzenledi. Ekipler, dükkânlarda satışa hazır olarak bekletilen tütün, tütün mamulleri, doldurulmuş sigara, elle doldurulmak için hazırlanmış içi boş sigaralar el koydu. Dükkânlar didik didik arandı. Yapılan operasyonlarda 30 kilo kıyılmış tütün, 9 bin 400 içi tütün doldurulmuş sarılı sigara ele geçirildi.

El konulan malzemeler çuvallara ve kolilere doldurularak imha edilmek üzere Çine İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.  İş yeri sahiplerine adli ve idari işlemler yapılarak idari para cezası yazıldı.  başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner472