banner488

Çine’de, diğer motosiklet hırsızı da tutuklandı

Çine’de, diğer motosiklet hırsızı da tutuklandı
banner496

Çine’de geçtiğimiz hafta iki ayrı motosiklet hırsızlığı olayına karışan iki şüpheliden biri yakalanırken, diğer şüpheli kişi ise polisin yaptığı çalışma ile yakalandı.

Olay Şevketiye Mahallesi Namık Gedik Caddesi ve Mehmet Yavaş Caddesinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Erdem Yüksel’e ait 09 LJ 517 plakalı motosikletle ve Mehmet Yılmaz’a ait 09 CDD 58 plakalı motosiklet gece saat 01.30 sularında park halindeyken çalındı. Motosiklet sahiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek hırsızların kimliklerini belirledi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda şüphelilerden Fikret E. (21) yakalandı. Polisin güvenlik kamerasına yansıyan ve kimliği belirlenen ikinci hırsızı bulmak için polis ekipleri çalışmalarına devam etti.

Polisin yaptığı sıkı takip sonucunda bir diğer şüpheli Onur Ç (24 ) yakalanarak adliyeye sevk edildi. çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Onur Ç. Çine Cezaevi’ne gönderildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472