banner488

Çine, Gökyaka’da cenaze evinde kan aktı;1 ölü, 2 yaralı

Çine, Gökyaka’da cenaze evinde kan aktı;1 ölü, 2 yaralı
banner496

Çine’nin Gökyaka Mahallesi'nde cenaze evinde henüz bilinmeyen bir nedenle iki kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay bugün öğle saatlerinde Çine’nin Gökyaka Mahallesi'ndeki bir cenaze evinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında önceden husumet bulunan Taşkın Gültekin ve Ferdi Topuz sözlü olarak tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Taşkın Gültekin'in babası Adil Gültekin ve Ferdi Topuz'un kardeşi Veli Topuz’da kavgaya müdahale ederek ayırmak istedi. Bu esnada Taşkın Gültekin belindeki silahı çıkartıp Ferdi Topuz'a ateş etti. Ferdi Topuz vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybederken, Adil Gültekin ve Ferdi Topuz vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi ile olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak ambulansla Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ferdi Topuz'un cansız bedeni de Çine Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Jandarma tarafından Taşkın Gültekin gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2020, 17:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472