banner488

Vali Al, Çine’de incelemelerde bulundu

Aydın Valisi Kerem Al, Çine’ye bağlı Akçaova Beldesi, Sarıköy ve Kabalar köyleri arasında yapılacak olan Gölet yerleri’nde incelemelerde bulundu.

Vali Al, Çine’de incelemelerde bulundu
banner496
İncelemeleri sırasında Vali Kerem Al’a Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cemalettin Giden, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, İl Genel Meclisi Üyeleri Hamit Özdemir, Erol Öz, İl Özel İdaresi teknik personelleri ve köylüler eşlik etti.


Kerem Al, Gölet yeri tespitinin ardından teknik personele çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

İncelemeler hakkında bilgi veren Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, “Sayın Valimiz ile okul ihtiyacımız, grup yolu ve göletler hakkında daha önce de konuşmuştuk. Kendisi mevcut taleplerimiz hakkında gereken ilgiyi her zaman gösterdi. Sarıköy ve Kabalar köyleri arasında yapılacak olan gölet için Valimiz 400 bin lira olarak ayrılan ödeneğe 600 bin lira daha ayrılacağını ifade etti. Sayın Valimiz gölet yerindeki incelemelerinde göletin yapılması düşünülen yeri de uygun buldu ve teknik personele ve mühendislere en kısa sürede çalışmaların tamamlanması için talimat verdi." dedi.

Aydın Kaçak Bahis Milletvekili Mehmet Erdem ile beraber daha önce Vali Al ile görüşerek, Akçaova İlkokulu’nun arkasında 10 bin metre kare arazide yapılacak olan 12 derslik okul için de 1 milyon lira destek sözü aldıklarını ifade eden Başkan Çerçi, “Sayın Valimiz okul yerini de inceleyerek 12 derslik okulun yapımına başlanması için gerekli olan 1 milyon lira ödeneğin çıkartılacağını belirtti. Sayın Valimiz grup yolunu da inceleyerek ilgili teknik personel ve mühendislere gerekli talimatları verdi.” şeklinde konuştu.

Dereli ve Bölüntü köyleri arasındaki havzada incelemelerde bulunan Aydın Valisi Keram Al, bir dahaki ziyaretinde Kasar Köyü’nde incelemelerde bulunacak.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2013, 18:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472