banner488

Atıgan, “Turizm sektörünü getirmeliyiz“

Gökbel Dağı'nda birlik ve beraberlik yemeğinde buluştular.

Atıgan, “Turizm sektörünü getirmeliyiz“
banner269

Çine Tarım İlçe Müdürü Özkan Atıgan'ın organize ettiği birlik ve beraberlik yemeği, Gökbel Dağı'nda Akçaova Orman Yangın Ekip Binası'nda gerçekleştirildi.
Bu birlik ve beraberlik yemeğine Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkan Yardımcıları Timuçin Karabulut ve Mehmet Yavaş, Çine Tarım İlçe Müdürü Özkan Atıgan, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, S.S. 144 Nolu Çine Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifi Başkanı Enver Gökbel, Çine Garnizon Komutanı Üsteğmen Cihan Atintaş, Çine Orman İşletme Müdürlüğü Şefi Aşkın Cüre, Akçaova Orman İşletme Müdürlüğü Şefi Mutlu Mercan, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Erkan Özkaya, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, bazı belediye meclis üyeleri, Akçaova Mahallesi çevresinde bulunan bir çok mahalle muhtarı ve çok sayıda davetli katıldı.
Sitemizden izleyerek rahatınıza erişebilirsiniz. Amacın Çine’nin sorunlarına birlik ve beraberlik içerisinde ve fikir alışverişlerinde bulunarak çözüm üretilmesi olduğunu söyleyen Atıgan, “ Böyle güzel bir bölge de bu etkinliği gerçekleştirmemizin sebebi bu bölgemizi turizm sektörüne nasıl kazandırabiliriz. Bu konu da burada bulunan misafirlerimizle fikir alışverişi yapmak istedik. Çine’miz çok sıcak ve nemli olduğu için bu bölgemizin de piknik alanı olarak değerlendirilmesini istiyoruz. Akçaova bizim gözbebeğimiz, Çine’mize katkısı çok büyük. Akçaova muhtarımız ve orman şeflerimiz bizi burada ağırladılar kendilerine çok teşekkür ediyorum . Bu bir aile yemeği, birlik beraberlik yemeğidir. Eğer biz birlik beraberlik olursak Çine’mizi çok iyi bir şekilde geliştiririz” dedi.
Sitemizden izleyerek rahatınıza erişebilirsiniz. Konuşmasına, Gökbel Dağı’na turizmi getirme düşüncesini açıklayarak devam eden Atıgan başta Orman Bakanlığı ile Çine Belediyesi işbirliğini, yerel ve genel iktidar parti temsilcilerinden yardım isteği ile devam etti. Yemekte asıl konu haline gelen bu konu hakkında Gökbel Dağı'na ahşap evler yapılarak bu evlerin belirli bir ücret karşılığı yerli ve yabancı turistlerin hizmetine açılması düşüncesi ortaya çıktı. Bu düşünceyi duyan CHP ve genel iktidar AK Parti'nin temsilcileri beraber işbirliğiyle hareket edebileceklerini söyleyerek olaya sıcak baktıklarını belirtiler.
Sitemizden izleyerek rahatınıza erişebilirsiniz.








Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2017, 04:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472