banner488

Akçaova Kapalı pazaryeri hizmete girdi

Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi’nin girişimleriyle Akçaova’ya kazandırılan Akçaova Kapalı pazaryeri dualarla hizmete girdi.

Akçaova Kapalı pazaryeri hizmete girdi
banner496
Sabah saatlerinde okunan dualardan sonra hizmete giren kapalıpazaryeri Akçaovalıların yüzünü güldürdü. Pazarcı esnafları ve Akçaovalılar kapalı pazaryerinin Akçaova’ya kazandırılmasında yoğun uğraşlar sarfeden Başkan Çerçi’ye teşekkür ettiler.


Kapalı pazaryeri önünde gerçekleşen dualı merasime, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, Ak Parti Belde Başkanı Metin Can, Akçaova Esnaf Odası Başkanı Ramazan Karıncalıtepe, Çine Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Derneği Başkanı Ramazan Madran ile çok sayıda Akçaova vatandaş ile pazarcı ve üreticiler katıldı.

Pazaryeri’nin Akçaovalıların hizmetine girmesine ilişkin konuşan Başkan Çerçi, “Geçtiğimiz günlerde kura çekimleri yapılarak yerlerine kavuşan pazarcılar, artık Çarşamba günleri kapalı pazaryerinde yayılacaklar. Biz bu pazaryerini tamamen Belediyemizin imkanlarıyla yaptık. Belde halkımıza ve pazarcı esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Pazaryerinin yapımında emeği geçen Perabet personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra pazaryerini dolaşarak pazarcı esnafları ile tek tek toka ederek hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Çerçi’ye pazarcı esnafları Kapalı pazaryeri’ni Akçaova’ya kazandırdığı ve kura çekimleri öncesi uzlaşmaya varılan ödeme kolaylığından ötürü teşekkür ettiler.

Kapalı Pazaryerindeki 7 adet dükkân inşaatının ve eksikliklerinin ay sonuna kadar tamamlanılacak olduğunu kaydeden Başkan Çerçi, “Kapalı pazaryerimizdeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bir takım eksiklikler de en kısa süre içersinde giderilecek.” dedi. (Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2013, 14:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mnail kaya
mnail kaya - 11 yıl Önce

kapalı pazar yeri bütün akçaovalı lara hayırlı olsun.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472