banner488

Akçaova Belediyesi mobese sistemi kurdu

Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi’nin girişimleriyle Akçaova’daki 5 önemli noktaya mobese kameraları konuldu.

Akçaova Belediyesi mobese sistemi kurdu
banner269
Akçaova Belediyesi Mezbahası’nın yanına 2 adet, Cumhuriyet Meydanı’na 1 adet, Sarıköy-Kabalar-Söğütçük Köy yoluna 1 adet ve  Sağlık Köyü yoluna da 1 adet konulan mobese kameraları gece görüş özelliğine de sahip.


Akçaova Belediyesi’nin tespit ettiği 5 önemli noktaya konulan en son teknoloji Full Hd kayıt(NVR) özelliğine sahip mobese kameraları, 3x optik zum yapabilecek kapasitede ve odaklanan görüntüyü yakınlaştırabiliyor.

Aynı zamanda plaka okuma sisteminin de aktif olduğu mobese kameraları Akçaova’nın giriş ve çıkışlarını kontrol altında tutmak için bugün itibariyle devreye sokuldu.

Kurulan mobese kameraları hakkında açıklama yapan Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, “Tamamen Belediyemizin imkanlarıyla kurduğumuz mobese sistemi özellikle son zamanlarda sıklıkla yaşanan hırsızlık vakalarına karşı önlem olarak epeyden bu yana gündemimizdeydi. 3’ü kablolu, 3’ü kablosuz aktarım cihazı ile faal durumda Trbet olan mobese kameralarına daha önce meydanda bulunmakta olan kamera da entegre edildi.” dedi.

21 gün kayıt alan mobese kameralarının Akçaova için çok faydalı olacağına değinen Başkan Çerçi, “Bu mobese kameraları Belediye binamızdaki 6 terrabayt hafızaya sahip NVR ünitesine bağlı olarak 21 gün kayıt alabiliyor ve 42 gün belleğinde görüntü tutuyor. Geceleyinde en son teknoloji mobese kameralarındaki IR led(gece görüş özelliği) ile kaydedilen görüntüler tam netliğe sahip.” şeklinde açıklamada bulundu.(Murat TAN)







Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2013, 22:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472