banner488

4 Büzü 4 Yılda koyamadılar!

Sulama Göleti’nin yapılmasından sonra başlayan yoldaki ulaşım sıkıntısı bir türlü çözüme kavuşturulamadı.

4 Büzü 4 Yılda koyamadılar!
banner496
Akçaova Altınabat Köyü Sulama Göleti Mevkii'ndeki yol sorunu köylünün canına tak etti.Altınabat Sulama Göleti'nin yapılmasından sonra başlayan yoldaki ulaşım sıkıntısı bir türlü çözüme kavuşturulamadı.


“Görmezden geliniyoruz”
Daha önce Cumhuriyet Halk Partisi Çine İl Genel Meclis Üyeleri Muharrem Akdam ve Erol Öz'ün Aydın İl Özel İdaresi Köye Yönelik Hizmet Götürme Komisyonu'na, Akçaova Altınabat Köyü Sakalar Mevkii'nin 700 metrelik toprak yolunun yapılması için önerge vermesine rağmen halen çözüme ilişkin somut adım atılmamasından yakınan köylüler, “Geçen sene Şubat Ayında il genel meclisi üyeleri geldiler. Çalmadığımız kapı bırakmadık fakat bu sıkıntı hala aşılamadı. Ne yazık ki görmezden geliniyoruz” sözleriyle tepkilerini dile getirdiler.


“Köye itfaiye ile Tipobet ambulans acil durumlarda nasıl girecek?”
Özellikle yağmurlu havalarda büyük sıkıntı çektiklerini belirten köylüler, “Sakalar mevkiinde 15 evimizde 35 kişi yaşıyor. Sorunun çözümü için tamam diyorlar, ama hiçbir gelişme yok. Bu sorun seçim döneminde Belediye Başkanımız İsmail Çerçi'nin girişimleriyle Bakan'a kadar iletildi. Bir yangın çıksa, acil hastamız olsa köye itfaiye ile ambulans giremeyecek. Tek yolumuz burası. Toprak yol olduğu için yağmurlu havalarda buradan gelip geçmek zorlaşıyor. Gölet taşınca yolumuz bozuluyor. Taşan su yolu yarıp geçiyor. 4 büz konulsa geçici olarak yol yapılana kadar sorun çözülecek. Fakat ne yazık ki 4 büzü 4 yılda koyamadılar. Yetkililerden bir an önce bu yolumuzun düzenlenmesi için yardım talep ediyoruz.” dediler.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2013, 22:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472